Siuntion Sanomat

Etusivu » Siuntion kuntakeskus » Siuntion kunnan vesitorni joudutaan tyhjentämään: häiriöitä vedenjakelussa

Siuntion kunnan vesitorni joudutaan tyhjentämään: häiriöitä vedenjakelussa

Mainokset

Juuri, kun vesilaitos on saanut korjattua Störsvikin vesijohtoveden ongelmat, näyttää uusia ilmenevän hieman toisaalla, Siuntion kuntakeskuksen vedenjakelussa.

Muutamat kuntakeskuksen alueen asukkaat ovatkin jo ehtineet aamun aikana huomata vedenpaineen yllättävän alenemisen.

Siuntion kunnan verkkosivujen etusivun tämän päiväisestä tiedotteesta (klo 12) löytyy selitys. Vedenjakelun häiriöt aiheutuvat vesipostin rikkoutumisesta, joiden johdosta kunnan vesitornia ollaan tyhjentämässä.

Lisätietoja asiasta saa vesilaitoksen käyttömestari Kaj Holmbergiltä (p. 050-386 0813). Vesilaitos näyttää jälleen hoitavan leiviskänsä hyvin.

Uutisointi Störsvikin vesijohtoveden laatuongelmista paljasti, että perimmäisenä ongelmana on Störsvikin vedenottamon veden korkea rautapitoisuus. Vedenottamolla on todellinen tarve raudanpoistolaitteistolle, joka vaatisi oman investointipäätöksensä. Jotkut Störsvikin asukkaat ovat joutuneet hoitamaan rautaongelmaa hankkimalla omat kotitalouskohtaiset suodattimet.

Nyt näyttää olevan vuorossa muu laitteisto, jonka rikkoutuminen lukeutunee normaaliin vedenjakelun perusinfran kulumiseen. Toisaalta kokonaisen vesitornin tyhjentäminen ja vedenjakeluongelmat vain näyttäytyvät jälleen kerran mittavilta seuraamuksilta.

Sen sijaan, että kunnan poliittiset päättäjät keskittävät poliittisen tarmonsa ja näyttämisen halunsa omiin pakkomielteisiinsä, olisi suotavampaa tehtailla vaikka aloitteita kunnan asukkaiden kannalta elintärkeistä aiheista.

Vedenjakelun perusinfran uudistaminen on takuulla tällainen asia!


Päivitys 2.12.2014:

Uutinen perustuu kunnan nettisivuilla 7.11 olleen tiedotteen antamaan informaatioon.

Mainokset

Vastaa (huom. toimitus pidättää oikeuden olla julkaisematta kommenttia. Kommentissa tulee olla todennettavissa oleva sähköpostiosoite, vaikka se tulisikin julkaistavaksi nimimerkillä.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: