Siuntion Sanomat

Etusivu » Siuntion kirkonkylä » Löpö ja Lounas Oy:lle lupa aloittaa uudelleen polttoaineen jakelu: uusi öljy-yhtiö haussa

Löpö ja Lounas Oy:lle lupa aloittaa uudelleen polttoaineen jakelu: uusi öljy-yhtiö haussa

Mainokset

Löpö ja Lounas1

Keskiviikkona 12.11.2014 Siuntion ympäristö- ja rakennuslautakunta käsitteli Siuntion Löpö ja Lounas Oy:n lokakuussa jätettyä rekisteröinti-ilmoitusta. Ilmoituksessa haettiin rekisteröintiä kylmäasemalle. Öljy-yhtiö Teboil lopetti Löpö ja Lounas huoltamon jakelupisteensä viime keväänä. Teboilin tilalle ei voitu välittömästi etsiä uutta öljy-yhtiötä tarvittavien ympäristölupien puuttumisen vuoksi. Silti suosittuna lounaspaikkana tunnettu huoltamoyritys jatkoi urheasti toimintaansa.

Päivän Västra Nyland -lehden (14.11.2014, sivu 6) uutisen mukaan Siuntion ympäristö- ja rakennuslautakunta päätti keskiviikon kokouksessaan, että Siuntion Löpö ja Lounas Oy:n ilmoitus täyttää vaatimukset rekisteröinnin suorittamiseksi ympäristönsuojelun tietojärjestelmään. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että huoltamo voi jatkaa polttoaineen jakelutoimintaa. Lehden haastattelussa toimitusjohtaja Miika Kokkola toteaa, että neuvottelut polttoaineen toimittajasta voidaan nyt aloittaa. Useampiin öljy-yhtiöihin ollaan oltu yhteyksissä mutta neuvottelut vievät aikansa. Toimitusjohtaja Kokkola toteaa kuitenkin rohkenevansa olettaa polttoaineen myynnin jatkuvan vuoden vaihteen tietämillä.

Kokkola toteaa edelleen Västra Nyland -lehdelle, että tilanne Pohjois-Siuntiossa on erinomainen polttoaineen myynnin kannalta, mistä myös öljy-yhtiöt ovat vaikuttaneet olevan samaa mieltä. Kokkolan mukaan päivittäin huoltamolla asioivat ovat jo kohta puolen vuoden ajan tiedustelleet, milloin aloitamme uudelleen polttoaineen myynnin.

On varmaa, että nämä uutiset lämmittävät siuntiolaisten mieliä.

Löpö ja Lounas huoltamon sijainti (ks. Googlen karttapalvelu) on erinomainen ja sillä on suuri merkitys lukuisille alueen asukkaille. Samalla paikalla on ollut huoltamotoimintaa jo 1960-luvulta lähtien.

Mainokset

Vastaa (huom. toimitus pidättää oikeuden olla julkaisematta kommenttia. Kommentissa tulee olla todennettavissa oleva sähköpostiosoite, vaikka se tulisikin julkaistavaksi nimimerkillä.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: