Siuntion Sanomat

Etusivu » Siuntiolaiset yritykset » Rantasipi Siuntion Kylpylä – kuntosali ja uinti siuntiolaisten suosiossa

Rantasipi Siuntion Kylpylä – kuntosali ja uinti siuntiolaisten suosiossa

Mainokset

Loppusyksyn aurinkoinen iltapäivä ja suunta kohti Siuntion kirkonkylän rauhaisia maisemia: kallioita, havumetsää, avaria peltoja silmän kantamattomiin ja vettä.

cropped-wp_0001441.jpg

Voiko maaseutu enää kauniimmiksi muuttua!

Siuntion maisemat ovat tehneet moneen läpi matkanneeseen lähtemättömän vaikutuksen. Osan on aivan välttämätöntä päästä näkemään ja kokemaan vaikuttava ja mieltä rauhoittava näky, uudelleen ja uudelleen.

Kirkonkylän kalliomaisemassa piirtyy verrattain suuri mutta siuntiolaiseen luonnonmaisemaan istuva rakennuskompleksi: kuuluisa Siuntion Kylpylä.

WP_000152

Siuntion Kylpylä, joka on vajaan tunnin ajomatkan päässä Helsingistä, on nykyisin osa Rantasipi-hotelliketjua. Myös Rantasipi Siuntion Kylpylä muistuttaa kotisivuillaan Siuntion ainutlaatuisista maisemista:

Siuntion idyllinen kulttuurimaisema, jota leimaavat laajat viljelyalueet ja niitä halkova Siuntionjoki tarjoaa upeat puitteet nauttia Siuntion Kylpylän monipuolisista liikunta- ja hyvinvointipalveluista sekä hemmottelusta Day Spassa …

Kylpylä tarjoaa monipuolisen paletin mm. matkailu-, liikunta- ja hyvinvointipalveluja. Kylpylä on maanlaajuisesti tunnettu ja asiakaskunta tulee eri puolilta Suomea.

Tämän lisäksi kylpylä on elimellinen osa siuntiolaisten elämää. Siuntiolaisten erityisessä suosiossa ovat kylpylän tarjoamat kuntosali- ja uintimahdollisuudet.

Ravintolan ohjelmatarjonnasta löytyy myös tansseja ja karaokea!

Rantasipi Siuntion Kylpylä ja Siuntion kunta tekevät yhteistyötä (ks. KH 12.5.2014 § 79) kuntalaisten liikuntamahdollisuuksien parantamiseksi.

Mainokset

Vastaa (huom. toimitus pidättää oikeuden olla julkaisematta kommenttia. Kommentissa tulee olla todennettavissa oleva sähköpostiosoite, vaikka se tulisikin julkaistavaksi nimimerkillä.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: