Siuntion Sanomat

Etusivu » Inkoo » Inkoon Degerby saamassa kaivattua kunnallistekniikkaa: jätevesilinja Degerbystä Störsvikiin

Inkoon Degerby saamassa kaivattua kunnallistekniikkaa: jätevesilinja Degerbystä Störsvikiin

Mainokset

Inkoon yhdyskuntatekninen lautakunta käsitteli eilisessä 18.11 kokouksessaan (ks. esityslista § 74) Itä-Inkoossa sijaitsevan Degerbyn kunnallistekniikan rakentamista koskevaa yleissuunnitelmaa.

Käsitellyn yleissuunnitelman lähtökohtana on jätevesilinjan rakentaminen Degerbyn keskustasta Siuntion Störsvikiin, mistä jätevesi pumpataan yhdysjohdon kautta edelleen Kirkkonummen kautta Espoon jätevedenpuhdistamoon. Suunnitelman mukaan ensivaiheessa jätevesilinjaan liitettäisiin Degerbyn keskusta ja Kocksbyntien alue. Suunnitelmaan sisältyy myös vesijohdon rakentaminen, millä pyritään parantamaan vedenjakelun varmuutta ja mahdollistamaan tarvittaessa veden johtaminen Siuntiosta Degerbyhyn ja päinvastoin. Suunnitelmaan sisältyvien yhdysjohtojen kustannusarvio on noin 4 000 000 euroa.

Aamun (19.11) ruotsinkielisen Ylen Länsi-Uudenmaan toimitus uutisoi, että Inkoon yhdyskuntatekninen lautakunta näytti eilisessä (18.11) kokouksessaan vihreää valoa edellä mainitulle yleissuunnitelmalle. Uutisen mukaan asia on ollut ajankohtainen kymmenen vuoden ajan. Toimituksen haastattelema yhdyskuntateknisen lautakunnan puheenjohtaja, Peter Siggberg (r), ei osannut vielä arvioida toteuttamisajankohtaa. Siggberg totesi myös, että valtiolta saatava avustus on joka tapauksessa toivottavaa.

Mainokset

Vastaa (huom. toimitus pidättää oikeuden olla julkaisematta kommenttia. Kommentissa tulee olla todennettavissa oleva sähköpostiosoite, vaikka se tulisikin julkaistavaksi nimimerkillä.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: