Siuntion Sanomat

Etusivu » Paikallispolitiikka » Siuntion kunnanvaltuutetut Janhunen ja Rehnberg luopuvat luottamustehtävästä

Siuntion kunnanvaltuutetut Janhunen ja Rehnberg luopuvat luottamustehtävästä

Mainokset

Kuluvalla vaalikaudella on kunnanvaltuuston käsittelyssä ollut myös lukuisia valtuutettujen vaalikelpoisuuden menetyksiä. Esimerkiksi Siuntion Vihreiden molemmat vaalikaudella aloittaneet valtuutetut Kristian von Essen ja Timo Raivio muuttivat paikkakunnalta. Heidän tilalleen Siuntion Vihreiden valtuustoryhmään nousivat varasijoilta Taina Janhunen ja Yrjö Kokkonen. Myös muiden puolueiden valtuustoryhmissä on tapahtunut vastaavanlaisia muutoksia.

Jälleen kerran Siuntion kunnanhallituksen käsittelyyn on tulossa kaksi uutta valtuutetun vaalikelpoisuuden menetystä ja täydennysvaalit.

Kunnanhallituksen ensi maanantain 24.11 kokouksen esityslistan (§ 182 ja 183) mukaan Siuntion Vihreiden valtuutettu Taina Janhunen on ilmoittanut 3.11.2014 päivätyllä kirjeellä luopuvansa luottamustehtävästä kunnasta muuton takia. Myös Siuntion RKP:n valtuutettu Raija Rehnberg on ilmoittanut 4.11.2014 päivätyllä kirjeellä luopuvansa luottamustehtävästä kunnasta muuton takia.

Vauhdikas valtuustokausi ainakin tältä osin.

Mainokset

Vastaa (huom. toimitus pidättää oikeuden olla julkaisematta kommenttia. Kommentissa tulee olla todennettavissa oleva sähköpostiosoite, vaikka se tulisikin julkaistavaksi nimimerkillä.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: