Siuntion Sanomat

Etusivu » Paikallispolitiikka » Päivähoitomaksuperiaatteet joustavammiksi vuorotyötä tekeville ja opiskeleville vanhemmille

Päivähoitomaksuperiaatteet joustavammiksi vuorotyötä tekeville ja opiskeleville vanhemmille

Mainokset

Siuntion sivistyslautakunta päätti viime keskiviikon (26.11) kokouksessaan (§ 76) muuttaa päivähoidon asiakasmaksuohjeita hoitoajan mukaan määräytyvien päivähoitomaksuperiaatteiden osalta. Sivistyslautakunnan päätöksestä uutisoi tänään (1.12) ruotsinkielinen Yle Länsi-Uusimaa.

Jos lapsi on säännöllisesti poissa vähintään neljä ja enintään kaksitoista päivää kalenterikuukaudessa, kuukausimaksua hyvitetään näiltä päiviltä. Säännöllisen poissaolon johdosta tehtävä päivähoitomaksun muutos tehdään vähintään viideksi kuukaudeksi. Perheet solmivat kirjallisen sopimuksen poissaolosta päivähoitopaikan kanssa. Perheen lomia ja lapsen satunnaista poissaoloa ei lueta säännölliseksi poissaoloksi.

Myös perheet, joissa toinen vanhemmista opiskelee tai tekee vuorotöitä, voivat nyt sopia epäsäännöllisestä poissaolosta. Opiskelusta tai vuorotyöstä johtuvasta poissaolosta ilmoitetaan päivähoitopaikalle viimeistään tarvetta edeltävän viikon maanantaina.


Siuntion kunta:

Varhaiskasvatuspalvelut (päivähoito)

Mainokset

Vastaa (huom. toimitus pidättää oikeuden olla julkaisematta kommenttia. Kommentissa tulee olla todennettavissa oleva sähköpostiosoite, vaikka se tulisikin julkaistavaksi nimimerkillä.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: