Siuntion Sanomat

Etusivu » Rakennusvalvonta » Rakennusvalvonnan tavoitettavuusongelmiin ratkaisu uusista vastaanotto- ja puhelinajoista?

Rakennusvalvonnan tavoitettavuusongelmiin ratkaisu uusista vastaanotto- ja puhelinajoista?

Mainokset

Siuntion Sanomien saamien tietojen mukaan lukuisat siuntiolaiset ovat jo pidemmän aikaa ihmetelleet Siuntion kunnan rakennusvalvonnan palveluissa ilmeneviä tavoitettavuusongelmia.

Ongelmat on koetty osin kiusallisina.

Siuntion ympäristö- ja rakennuslautakunnan käsittelyyn (§ 122) on tulossa ensi viikon keskiviikkona (10.12) ehdotus muutoksista rakennustarkastajan vastaanottopäiviin ja puhelinpäivystykseen vuodelle 2015.

Lautakunnalle ehdotetaan, että rakennustarkastaja on tavattavissa teknisessä toimistossa jokaisena torstaina klo 9.00 – 11.00 (pois lukien pyhäpäivät) tai sopimuksen mukaan.

Lisäksi ehdotetaan, että rakennustarkastajalla on puhelinpäivystys jokaisena maanantaina klo 9.00 – 11.00 (pois lukien pyhäpäivät) ja torstaina klo 12.00 – 13.00 (pois lukien pyhäpäivät).

Muutosten tarkoituksena on parantaa mahdollisuuksia tavoittaa rakennustarkastaja puhelimitse ja siten tarpeen vaatiessa varata vastaanottoaika. Lisäksi muutoksilla tavoitellaan sitä, että rakennustarkastaja saa enemmän aikaa käynteihin rakennuspaikoilla sekä konttoritöiden tekemiseen.

Siuntion kunnan rakennusvalvonnan sivuilta ilmenee, että tällä hetkellä rakennustarkastaja on tavattavissa teknisessä toimistossa jokaisena arkimaanantaina ja -torstaina klo 9.00 – 11.00 tai sopimuksen mukaan. Rakennustarkastajalla on myös puhelinpäivystys jokaisena arkimaanantaina, -tiistaina ja -torstaina klo 12.00 – 13.00.

Näillä näkymin vaikuttaa siltä, että ehdotuksen mukaan rakennustarkastajan ilmoitettuihin vastaanottopäiviin vuodelle 2015 on mahdollisesti tulossa yhden päivän (tai 2 tunnin) vähennys tämän hetkiseen tilanteeseen verrattuna. Tämän lisäksi puhelinpäivystyksen tuntimäärä säilyy aikaisemmassa viikottaisessa 3 h:ssa, tunnit on vain hajautettu kahdelle päivälle.

Mikäli ympäristö- ja rakennuslautakunta hyväksyy ehdotetut muutokset, jää nähtäväksi saadaanko tavoitettavuusongelmiin haluttua ratkaisua. Vai syntyykö kenties päinvastainen tilanne?

Mainokset

Vastaa (huom. toimitus pidättää oikeuden olla julkaisematta kommenttia. Kommentissa tulee olla todennettavissa oleva sähköpostiosoite, vaikka se tulisikin julkaistavaksi nimimerkillä.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: