Siuntion Sanomat

Etusivu » Siuntion sivistystoimi » Laajasalon Liikenne Ky ajaa viimeiset ajovuoronsa keskiviikkona: vuoroista ei uutta kilpailutusta

Laajasalon Liikenne Ky ajaa viimeiset ajovuoronsa keskiviikkona: vuoroista ei uutta kilpailutusta

Mainokset

Siuntion Sanomat uutisoi keskiviikkona 3.12 kuljetysyritys Laajasalon Liikenne Ky:n ajautumisesta konkurssiin. Yritys on vastannut osasta Siuntion koulukuljetuksista ja kuljetustoiminta on jatkunut tähän asti konkurssipesän lukuun.

Laajasalon Liikenne Ky ajaa viimeiset vuoronsa tämän viikon keskiviikkona (17.12), jonka jälkeen pätevät muut järjestelyt. Asiasta uutisoi Svenska Yle Västnyland tänään (15.12) iltapäivällä.

Uutisen mukaan Siuntion kunta ei suorita uutta kilpailutusta koulukuljetuksista. Svenska Yle Västnylandin haastattelema Siuntion sivistysosaston toimistonhoitaja Cilla Ojala kehuu, että kunnalla on hyvä tilanne. Ojalan mukaan kevään aikana yksittäinen yritys ottaa hoitaakseen koulukuljetukset ja palveluliikenteen. Mistä yrityksestä on kyse, ei Ojala halua kertoa, koska papereista puuttuvat vielä viimeiset allekirjoitukset. Ojala kehuu, että Siuntiossa kaikki on mennyt niin kuin Strömsössä, vaikka koulukuljetuksia on moneen eri suuntaan, kuten Kirkkonummelle ja Lohjalle.

Uutisen mukaan Siuntio kilpailuttaa pian koulukuljetuksensa ja uudet sopimukset astuvat voimaan syyslukukaudesta 2015 lähtien. Siuntiossa Laajasalon Liikenne Ky:llä on ollut hoidettavanaan neljä yhdeksästä koulukuljetusreitistä.

Lohjalaisella Laajasalon Liikenne Ky:llä on ollut julkisesti tiedossa olleita ongelmia aikaisemminkin.

Yritys menetti vuoden 2012 tammikuussa joukkoliikennelupansa kymmenien tuhansien eurojen verorästien vuoksi. Joukkoliikenneluvan menettämisestä uutisoi muun muassa sanomalehti Länsi-Uusimaa 13.3.2012.


Lähde:

Svenska Yle Västnyland, ”Andra företag tar över skolskjutsarna efter Laajasalon Liikenne i Västnyland”, 15.12.2014

Mainokset

Vastaa (huom. toimitus pidättää oikeuden olla julkaisematta kommenttia. Kommentissa tulee olla todennettavissa oleva sähköpostiosoite, vaikka se tulisikin julkaistavaksi nimimerkillä.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: