Siuntion Sanomat

Etusivu » Palonummi » Palonummen asioista yleisötilaisuus tammikuussa: saavatko asukkaat vastauksia vai täystyrmäyksiä ?

Palonummen asioista yleisötilaisuus tammikuussa: saavatko asukkaat vastauksia vai täystyrmäyksiä ?

Mainokset

Siuntion kunta aikoo järjestää yleisötilaisuuden Palonummen asioista Aleksis Kiven koulun auditoriossa tiistaina 20.1.2015 klo 18:00, kerrotaan kunnan kotisivujen Ajankohtaista-palstalla.

Yleisötilaisuuden aiheina ovat muun muassa lämpökeskus, liikennekysymykset ja moottorirata.

Lisäksi tilaisuudessa pyritään vastaamaan etukäteen – perjantaihin 9.1.2015 mennessä – joko postin (asukasilta / Siuntion kunta, Suitia 51 B, 02570 Siuntio kk) tai sähköpostin välityksellä (tekninen@siuntio.fi) lähetettyihin kysymyksiin.

Lämpökeskuksen siirtoon ja siihen liittyvät liikennekysymykset ovat herättäneet voimakkaita tunteita Palonummen asukkaissa ja laajemminkin siuntiolaisissa.

Teknisen lautakunnan yksinvaltaiseksi luonnehdittua toimintaa lämpökeskuksen siirtoasiassa on pidetty vähintäänkin hämmentävänä.

Monet ovat olleet syvästi järkyttyneitä kunnan aikeista sijoittaa lämpökeskus lapsiperheiden asuttamalle pientaloalueelle, Palonummelle.

Aiottu sijoitus tietäisi raskaiden kuljetusajoneuvojen säännöllistä liikennettä lasten koulureiteillä.

Myös teknisen lautakunnan päätöksenteon läpinäkyvyyden puutetta on arvosteltu. On tuotu esille, että asukkaiden arkielämän todellisuudessa osallistumismahdollisuudet ovat rajalliset.

Palonummen hiekkakuopilla sijaitsevan motocrossradan pitäisi lopettaa toimintansa vuoden vaihteessa. Radan toiminta on aiheuttanut merkittäviä meluhaittoja.

Asiasta on tehty aikaisemmin selkeät päätökset teknisessä lautakunnassa ja kyseisestä aluetta on pyritty vuokraamaan maantäyttöpaikaksi.

Saa nähdä, onko sivistyslautakunnan yllättävä ja tekniselle lautakunnalle osoittama lausunto motorcrossradan puolesta aiheuttamassa mutkia matkaan?

Palonummen asiavyyhti ja sen toivottava selvittäminen palonummelaisten parhaaksi muodostaa mielenkiintoisen ennakkotapauksen.

Toivottavaa on, että Palonummen asukkaat osallistuvat rohkeasti ja runsain joukoin yleisötilaisuuteen.


Siuntion kunta:

Siuntio → Ajankohtaista → Yleisötilaisuus Palonummen asioista 20.1.2015

Siuntio → Hallinto ja päätöksenteko → Lautakunnat ja jaostot → Tekninen lautakunta

Siuntio → Hallinto ja päätöksenteko → Esityslistat ja pöytäkirjat → Tekninen lautakunta → 9/2014 21.10

Mainokset

2 kommenttia

 1. Lehden säännöllinen lukija sanoo:

  Kiitos tiedosta. Paikalle tullaan ja kerron toisillekin palonummelaisille. Miten kuntaan uskaltaa laittaa omasta sähköpostista viestiä, niitä kysymyksiä kaavasta. Siitä taitaa tulla jäähy kunnan palvelujen suhteen.

  Tykkää

  • yhteisöllistä voimaa sanoo:

   Kannattaa myös aktivoida radan toinen puoli jolle haittavaikutukset jäävät erilaisiksi. Asia voi myös kiinnostaa niitä jotka eivät alueella asu, koska tonttien myymättömyys vaikuttaa yleisellä tasolla kunnan talouteen. Toisaalta on kaikille osapuolille tervetullutta tulla kuulemaan selityksiä kaikkia askarruttaviin kysymyksiin, joita varmasti on paljon. Kuinka moni alueen asukkaista edes on tietoisia tulevasta hankkeesta tai tehdystä kaavapäätöksestä? Saatika sen tuomista muutoksista asumismukavuuteen.

   Tykkää

Vastaa (huom. toimitus pidättää oikeuden olla julkaisematta kommenttia. Kommentissa tulee olla todennettavissa oleva sähköpostiosoite, vaikka se tulisikin julkaistavaksi nimimerkillä.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: