Siuntion Sanomat

Etusivu » Kirkkonummi » Viisykkönen: Kannabisrinki jäi kiinni Kirkkonummen Veikkolassa – Käyttäjät myivät kannabista edelleen

Viisykkönen: Kannabisrinki jäi kiinni Kirkkonummen Veikkolassa – Käyttäjät myivät kannabista edelleen

Mainokset

Verkkolehti Viisykkösen tänään 17.1 julkaisemassa uutisessa kerrotaan, että poliisi on selvittänyt veikkolalaisen kaveriporukan kannabisrinkiä ja sen toimintaa. Rinki poltteli kannabista julkisilla paikoilla.

Viisykkösen mukaan noin 16-vuotiaista nuorista koostunut kaveriporukka poltti kannabiksen kukintoa joko tupakkaan sekoitettuna tai vesipiipuilla viimekesän ja -syksyn aikana.

Kannabivyyhti alkoi purkautua käyttäjien jäädessä kiinni kannabiksen poltosta ja samalla selvisi myös, että osa nuorista myös myi kannabista edelleen, kertoo Viisykkönen.

Viisykkönen toteaa asian olleen useille vanhemmille suuri yllätys. Lisäksi nuoret ovat kaikki kavereita keskenään ja käyneet samaa koulua.

Poliisin mukaan kuntarajat eivät ole olleet esteenä kannabiksen hankkimiselle, eikä asiassa ole tarvittu aikuisia välikäsiä, kirjoittaa Viisykkönen.


Lähde

Viisykkönen

Mainokset

Vastaa (huom. toimitus pidättää oikeuden olla julkaisematta kommenttia. Kommentissa tulee olla todennettavissa oleva sähköpostiosoite, vaikka se tulisikin julkaistavaksi nimimerkillä.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: