Siuntion Sanomat

Etusivu » Palonummi » Palautetta: Osa palonummelaisista tyrmistyi yleisötilaisuudesta – Kunnan toimintaan tultava muutos

Palautetta: Osa palonummelaisista tyrmistyi yleisötilaisuudesta – Kunnan toimintaan tultava muutos

Mainokset

Siuntion kunnan teknisen toimen tiistaina (20.1) Palonummen asioista järjestämä yleisötilaisuus on synnyttänyt alueen asukkaissa voimakkaan reaktion.

Tilaisuus oli pelkkää asukkaiden niukan vapaa-ajan hukkaa, kerrotaan toimitukselle tulleessa palautteessa.

Osa asukkaista on ollut jopa tyrmistynyt yleisötilaisuuden jälkeen. Palautteessa todetaan, että suurimpana konkreettisena huolena on kiinteistöjen arvon romahtaminen.

Lisäksi monet tulevan lämpökeskuksen välittömässä läheisyydessä asuvat perheet eivät olleet lainkaan tietoisia siitä, että naapuriin on tulossa lämpökeskus.

Tiistai-illan perusteella monet näistä perheistä ovatkin todenneet, että kunnan toimintaan tulee saada nopeasti perustavaa laatua olevaa parannusta, esimerkiksi kuntaliitoksen myötä.

Kaikista esitetyistä lupauksista huolimatta tilaisuudesta oli jäänyt vaikutelma, että kunta ei osoittanut todellista sitoutumista mihinkään koettujen ongelmien jatkokäsittelyyn asukkaiden kanssa.

Mistään jatkosta ei suostuttu sopimaan.

Myös tilaisuuden katkaiseminen ennenaikaisesti oli hämmästyttänyt monia.

Paikalla olleiden monien luottamushenkilöiden läpi tilaisuuden jatkunut esille tuotuja ongelmia vähättelevä päiden puistelu ja tyly ääntely oli äärimmäisen loukkaavaa, kerrotaan palautteessa.

SST-TEAM, 22.1.2015

Mainokset

Vastaa (huom. toimitus pidättää oikeuden olla julkaisematta kommenttia. Kommentissa tulee olla todennettavissa oleva sähköpostiosoite, vaikka se tulisikin julkaistavaksi nimimerkillä.)

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: