Siuntion Sanomat

Etusivu » Tapahtumia

Tapahtumia

Mainokset

PALONUMMI-TYÖRYHMÄ TUTUSTUU PALONUMMEN ALUEESEEN SU 25.1.2015

Asukasyhdistys Siuntion kulttuuriympäristö ry – Sjundeå kulturomgivning rf on perustanut Palonummi-työryhmän, jonka tarkoituksena on keskittyä erityisesti Palonummen asuinalueen kehittämiseen asukaslähtöisesti.

Asukasyhdistyksen Palonummi-työryhmä tutustuu Palonummen asuinalueeseen sunnuntaina 25.1.2015 viime aikoina ajankohtaiseksi nousseiden asioiden merkeissä.

Kaikille avoin ja reippailun merkeissä etenevä tutustuminen aloitetaan (su 25.1) klo 13.00 Palonummentieltä, Brännmalmsbäcken-puron yli johtavalta sillalta.


LOHJAN SEURAKUNNAN TEOLOGINEN OPINTOPIIRI RETKELLE ESPOOSEEN 10.2

Lohjan seurakunnan teologinen opintopiiri tekee retken Espooseen tiistaina 10.2.

Opintopiiri vierailee Auroran kappelin teologisessa opintopiirissä. Illan aiheena on Idän kirkon mystiikka ja ikonit, Serafim Seppälä.

Opintopiiri kannustaa ilmoittautumaan pian ja lähtemään opiskelemaan matalan kynnyksen teologiaa.

Pikkubussissa on paikkoja rajoitetusti. Lähtö Espooseen tapahtuu seurakuntakeskuksen edestä klo 17 ja paluu klo 21.

Yhteydenotot: tekstiviestillä, Arja Penttinen, 050-5390123.  


 

ASUKASKAHVILATOIMINTA ALKAA SIUNTIOSSA KESKIVIIKKONA 21.1.2015 KLO 18.30

Siuntion kunnan monitoimitilassa, Asematie 2, 02580 Siuntio

Asukasyhdistys Siuntion kulttuuriympäristö ry – Sjundeå kulturomgivning rf aloittaa asukaskahvilatoiminnan Siuntion kuntakeskuksessa asukkaiden toivomuksesta tammikuussa 2015.

Kaikille avoin kohtaamispaikka

Asukaskahvilan ideana on olla kaikille avoin kohtaamispaikka, joka tarjoaa mahdollisuuden vapaamuotoiseen keskusteluun ja uusien kontaktiverkostojen luomiseen.

Ensimmäinen teemailta ”Lapsen oikeudet ja yhdyskuntasuunnittelu”

Ensimmäisessä asukaskahvilassa keskiviikkona 21.1.2015 klo 18.30–20.30 paneudutaan aiheeseen Lapsen oikeudet ja yhdyskuntasuunnittelu. Tilaisuuteen toivotaan osallistumaan erityisesti lapsiperheiden vanhempia ja isovanhempia, jotka haluavat vaikuttaa Siuntiossa lasten ja nuorten asuin- ja liikenneympäristön kehittämiseen mahdollisimman toimivaksi, viihtyisäksi, terveelliseksi ja turvalliseksi. Tilaisuuteen toivotaan osallistumaan myös yritysten ja yhteisöjen edustajia, jotka haluavat erilaisin tavoin tukea tätä työtä.

Asukaskahvilassa on Jokivarren Nostalgian järjestämä kahvi- ja teetarjoilu maukkaine leivonnaisineen. Asukaskahvilan kulujen kattamiseksi peritään tilaisuudesta osallistumismaksu 10€ (jäseniltä 5€), joka pyydetään suorittamaan 20.1. mennessä asukasyhdistyksen pankkitilille. Tarjoilumaksun 5€ voi maksaa joko osallistumismaksun yhteydessä tai paikan päällä, jolloin pyydetään varaamaan tasaraha.

Kahvitarjoilu tilaisuudessa alkaa klo 18.15.

Yhdistys toivoo Siuntion ensimmäiseen asukaskahvilaan runsasta osanottoa.

Tervetuloa!

Siuntion kulttuuriympäristö ry – Sjundeå kulturomgivning rf

siuntion.kulttuuri@gmail.com

 Asukasyhdistys Siuntion kulttuuriympäristö ry – Sjundeå kulturomgivning rf

(Lue lisää)


 

KESKUSTELUTILAISUUS KOSKIEN PALONUMMEN ASUINALUETTA

Siuntion kunta aikoo järjestää yleisötilaisuuden Palonummen asioista Aleksis Kiven koulun auditoriossa tiistaina 20.1.2015 klo 18:00.

Yleisötilaisuuden aiheina ovat muun muassa lämpökeskus, liikennekysymykset ja moottorirata.


Mainokset
%d bloggers like this: